Skip navigation

Hanki vaihtoauto Lapland Car Centeriltä

Auton vaihto mielessä? Me hoidamme!

Toisinaan auton vaihtaminen toiseen tulee ajankohtaiseksi. Olisiko tuleva auto uusi vai käytetty ja mistä haluttu malli löytyisi? Onneksi me Lapland Car Centerillä osaamme auttaa!

Vaihda autosi Lapland Car Centerillä

Meiltä löydät hyvän ja vaihtuvan valikoiman vaihtoautoja. Päivitämme tietoja saatavilla olevista vaihtoautoista Nettiautoon ja Tori.fi:hin.

Suosittelemme tutustumaan Lapland Car Centerin vaihtoautojen valikoimaan, päivitämme valikoimaa aktiivisesti ja uusia ilmoituksia tulee jatkuvasti.

Olemme luotettava ja reilu kumppani. Hoidamme vaihtoauton paperityöt puolestasi, jotta sinä pääset vaikka samantien ajelemaan uudella autollasi.

 

vaihtoauto hiace

Tuontiauto Ruotisista – me hoidamme!

Oletko löytänyt unelmiesi menopelin länsinaapurista, mutta et sitä itse pääse hakemaan? Huoli pois, me Lapland Car Centerillä hoidamme auton maahantuonnin puolestasi!

Käytännössä asia etenee niin, että otat meihin yhteyttä ja kerrot millaisen auton olet löytänyt ja mistä. Tavanomaisesti haemme tuontiautoja Tukholmasta. Seuraavaksi lähdemme noutamaan autoa sovittuna päivänä. 

Auton maahantuontiin liittyy auton kilpien vaihto suomalaisiin sekä auton paperitöiden hoitaminen. Maahantuonnin lisäksi me pidämme huolta asiakirjojen hoitamisesta, jotta sinulta säästyy kaikki vaiva.

Ota yhteyttä ja lähdetään suunnittelemaan haluamasi auton maahantuontia!

vaihtoauto esimerkki

Myy autosi meille

Oletko myymässä autoasi? Me saatamme olla kiinnostuineita ostamaan sen! Lähetä meille viestillä, soittamalla tai verkkosivuiltamme löytyvän lomakkeen kautta lisätietoja myynnissä olevasta autostasi. Otamme sinuun yhteyttä, jos olemme kiinnostuneita ostamaan sen.

Tervetuloa käymään Lapland Car Centerillä!

Lapland Car Center palvelee Rovaniemellä

Autoilijan paras ystävä on palvelelva ja luotettava vaihtoautojen myyjä! Paikallinen Lapland Car Centeriltä saat aina luotettavaa ja laadukasta palvelua, kun olet vaihtamassa autoa. Ota yhtettä ja kysy lisää!