Skip navigation

Tuulilasin vaihto ja korjaus Rovaniemi

Tuulilasien vaihto Rovaniemellä

Tuulilasi rikkoutuu toisinaan esimerkiksi keväisillä maanteillä kivien ropistessa ikkunaan. Tuulilasien vaihto onnistuu helposti Lapland Car Centerillä Rovaniemellä, oli sinulla tuulilasin vakuutus tai ei. Kysy meiltä tarjous!

Jos sinulla on vakuutus tuulilasillesi, vaihto onnistuu kätevästi meillä. Hoidamme tuulilasin vaihtoon liittyvät vakuutusasiat suoraan sinun vakuutusyhtiösi kanssa, eli sinun ei tarvitse huolehtia paperihommista. Tuo autosi tuulilasin vaihtoon Rovaniemellä Lapland Car Centerille!

Tuulilasien vaihdon lisäksi voimme myös paikata tuulilasiin tulleen särön. Pieni ja siisti särö on mahdollista paikata ilman tuulilasin vaihtoa. Korjaaminen on edullista ja kannattavaa! Kysy lisää korjauspalvelusta.

Rahanarvoinen etu tuulilasivakuutus asiakkaille

Jos sinulla on auton tuulilasivakuutus, tuo autosi Lapland Car Centerille lasin vaihtoon! Saat meiltä erityisetuna 25 € lahjakortin Lapland Car Centerille vapaavalintaiseen tuotteeseen tai palveluun. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta. Erityisetu on tarkoitettu ainoastaan tuulilasivakuutus asiakkaille ja on voimassa toistaiseksi. Varaa aika tuulilasien vaihtoon Rovaniemellä Lapland Car Centerille.

Tuulilasien vaihto Rovaniemellä onnistuu Lapland Car Centerillä.

Myös muiden auton lasien vaihto tuulilasien lisäksi

Tuulilasin lisäksi autossa on myös muita laseja, jotka eivät ole täydellisessä suojassa rikkoutumiselta. Tiesithän, että voit vaihtaa meillä muitakin autosi ikkunoita tuulilasin lisäksi! Meiltä saat myös muut auton korjaus- ja huolto palvelut yhden katon alta. Tutustu palveluihimme!

Kysy lisää tuulilasien vaihto palvelustamme

Soita tai lähetä sähköpostia Petterille. Voit myös täyttää alla olevan lomakkeen ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Tavoitat meidät Rovaniemellä osoitteessa Alakorkalontie 9.

esimerkiksi lämmitettävät pyyhkimet, sadetunnistin, kamera